كيشو
أعلن المصارع محمد كيشو صاحب برونزية أولمبياد طوكيو 2020 اعتزاله اللعبة بشكل رسمي دون الكشف عن الأسباب التي دفعته لاتخاذ هذا القرار.
وكتب كيشو عبر حسابه بموقع التواصل الاجتماعي إنستجرام: «بعد سنين طويلة من التعب، التحديات، والانتصارات…بعد ما شرفت بلدي ورفعت علمها في المحافل الدولية، وقدرت أحقق الحلم وأتوج بميدالية أولمبية في المصارعة الرومانية…وصلت للقرار الأصعب في مشواري الرياضي قررت أعلن اعتزالي اللعب رسمياً».
وتابع: «القرار ده مش سهل، والمصارعة كانت دايمًا أكتر من مجرد رياضة بالنسبة لي… كانت حياتي، وشغفي، وسندي في أصعب الأوقات،وبحمد ربنا على كل لحظة عشتها فوق البساط وكل لحظة فخر، وكل تشجيع سمعته من أهلي وجمهوري وبلدي».

وأكمل: «بشكر كل مدرب ساعدني، وكل زميل وقف جنبي، وكل حد دعمني بكلمة حلوة أو بدعوة من القلبشكراً للمصارعة اللي علمتني أكون راجل قبل ما أكون بطل.وشكراً لكل حد كان جزء من الرحلة».
بنما
0
:
2
12:00 AM
كأس العالم 2026
إنجلترا
كرواتيا
2
:
1
12:00 AM
كأس العالم 2026
غانا
الكونغو
3
:
1
02:30 AM
كأس العالم 2026
أوزبكستان
كولومبيا
0
:
0
02:30 AM
كأس العالم 2026
البرتغال
الجزائر
1
:
1
05:00 AM
كأس العالم 2026
النمسا
الأردن
0
:
2
05:00 AM
كأس العالم 2026
الأرجنتين
تعليقات الفيسبوك