مصطفى شوبير
أكد مصطفى شوبير، حارس مرمى المنتخب الوطني والنادي الأهلي، أنه لم يتعمد مهاجمة وسائل الإعلام كما تردد مؤخرا، مشيرا إلى أن المحبة التي تسود لاعبي المنتخب الأهلي والزمالك في صفوف المنتخب الوطني أمر طبيعي.
وكان المنتخب الوطني، قد نجح في تحقيق الفوز على غينيا بيساو، بهدف دون رد، في الجولة الأخيرة من التصفيات الأفريقية المؤهلة لبطولة كأس العالم.
وقال مصطفى شوبير، في تصريحات تليفزيونية عبر قناة «أون تايم سبورت»: «بعد ماتش الأهلي والزمالك، كانت ليا لقطة وأنا بسلم على محمد صبحي، فناس قالت بُص شوف لقطة محترمة من شوبير.. هو طبعًا شكراً لكل اللي قال كده، بس ده الطبيعي، إحنا في الأول والآخر زمايل وإخوات».

وأضاف: «زمان كابتن الخطيب وكابتن حسن شحاتة كانوا بيحيّوا الجمهور قبل الماتش، ومش معنى إنك تعمل كده تبقى خرجت عن المِلّة».
وعن مقطع الفيديو المثير للجدل والذي هاجم من خلاله وسائل الإعلام، رد مصطفى شوبير قائلا: « أنا مقدرش أهاجم الإعلام، ولو عملت كده هتبقى مشكلة أول ما أروح البيت، الجزء كان واضح، هو كان بيقولي "ألف مبروك"، وردّيت عليه بالمباركة، وبعد خطوتين قلت له ما تكتبش حاجة تانية على الفيديو.. يمكن أنا غلطت لما قلت إنتوا اللي مبوّظين البلد، لكن لازم يكون في وقفة بسبب اللي بنشوفه في المناسبات من الناس اللي بتتدخل في حياة الواحد».
وأتم: «الناس اللي بتكتب عناوين للفيديوهات زي شاهد خناقة خطيبة شوبير مع والدته و"شاهد خناقة شوبير مع الشناوي.. أتمنى يكون في رقابة على النقطة دي، وأنا مقدرش أهاجم الإعلام».
جنوب إفريقيا
-
:
-
10:00 PM
كأس العالم 2026
كندا
بنما
0
:
2
12:00 AM
كأس العالم 2026
إنجلترا
كرواتيا
2
:
1
12:00 AM
كأس العالم 2026
غانا
الكونغو
3
:
1
02:30 AM
كأس العالم 2026
أوزبكستان
كولومبيا
0
:
0
02:30 AM
كأس العالم 2026
البرتغال
الجزائر
3
:
3
05:00 AM
كأس العالم 2026
النمسا
الأردن
1
:
3
05:00 AM
كأس العالم 2026
الأرجنتين
تعليقات الفيسبوك