الدنماركي ييس توروب المدير الفني للأهلي
كشف الإعلامي أحمد شوبير كواليس جديدة بشأن مستقبل الدنماركي ييس توروب المدير الفني لفريق الكرة الأول بالنادي الأهلي، مؤكدًا أن الصورة لم تُحسم بشكل نهائي حتى الآن، رغم تزايد الأنباء حول رحيله عن القلعة الحمراء بنهاية الموسم.
قال شوبير في تصريحات إذاعية عبر برنامج «مع شوبير» المُذاع عبر «أون سبورت إف إم»: «الكلام كله حاليًا رايح ناحية رحيل ييس توروب، لكن اللي عندي إن الكابتن محمود الخطيب رئيس النادي الأهلي، قال له من أيام قليلة: سيبك من كل الكلام ده، أنت المدير الفني للأهلي، وده إداله حالة كبيرة من الثقة».
وأضاف: «توروب ممكن يكمل مع الأهلي في الموسم الجديد لو قدر يكسب الأربع مباريات المتبقية مثلًا، وعاوز أقول بوضوح إن الأهلي لحد دلوقتي ما دخلش في أي مفاوضات مع مدربين، ومش مستعجل في حسم الملف ده».

واصل شوبير: «الفترة دي دايمًا بتبقى فترة كلام كتير من وكلاء اللاعبين والمدربين، وده طبيعي، وكل واحد بيحاول يسوق لنفسه»، مختتمًا: «وبرضه عايز أوضح إن الكلام اللي اتقال عن وجود أزمة بين الفتح السعودي وجوزيه جوميز غير صحيح تمامًا».
جنوب إفريقيا
-
:
-
10:00 PM
كأس العالم 2026
كندا
بنما
0
:
2
12:00 AM
كأس العالم 2026
إنجلترا
كرواتيا
2
:
1
12:00 AM
كأس العالم 2026
غانا
الكونغو
3
:
1
02:30 AM
كأس العالم 2026
أوزبكستان
كولومبيا
0
:
0
02:30 AM
كأس العالم 2026
البرتغال
الجزائر
3
:
3
05:00 AM
كأس العالم 2026
النمسا
الأردن
1
:
3
05:00 AM
كأس العالم 2026
الأرجنتين
تعليقات الفيسبوك